Hovězího i kuřecího toho máme nespočet, co tentokrát dát šanci i vepříkům. Ode dneška Vám představujeme novou specialitu. Lợn sốt cà chua, dưa muối nebo-li vepřová kýta na rajčatové omáčce, s cibulí, cherry rajčaty a bylinkami. Podávané s rýží a zfermentovanou zeleninou Gai-Choi. Touto novinkou rozšiřujeme i varianty u restovaných nudlí a rizota o vepřové maso jako samozřejmostí. A jaké prospěšné účinky přispívají našemu zdraví fermentované potraviny? Jsou probiotické, zlepšují trávicí proces, zvyšují imunitu a dokonce přispívájí k hubnutí. Komu by se hubnutí nehodilo v těchto letních měsících? zdroj: https://www.rehabilitace.info/zdravotni/fermentovane-potraviny-a-ucinky-na-zdravi-proc-jsou-tak-super/

Večerní a víkendové menu